SUVstuff

SUVstuff is dealer van verschillende topmerken voor 4WD & Outdoor enthousiasten.

Ons uitgebreide assortiment omvat bekende merken zoals FRONT RUNNER, ARB, BUSHRANGER, RHINO-RACK, F4X4, OME, AVM, SAFARI, MAXTRAX, DOMETIC, Hi-LIFT, WARN, ATX, en meer.


Bij SUVstuff streven we ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden die de prestaties en avonturen van onze klanten verbeteren. Of je nu op zoek bent naar dakdragers, offroad-accessoires, lieren of uitrusting voor 4WD-reizen, wij hebben de merken waar je van houdt.


Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en ga voorbereid op pad met Merken.

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over 4WD & Outdoor? Neem gerust contact met ons op via telefoon (Tel: 0031653167685), WhatsApp of stuur een e-mail naar inf@suvstuff.nl. Wij helpen U graag.

Bent u nu op zoek bent naar een specifiek onderdeel of wilt U advies, neem contact met ons op.


Indien het gewenste item niet beschikbaar is in onze winkel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Na het invullen van het offerte- of contactformulier ontvangt u binnen 48 uur een antwoord van ons.

Een paar woorden over het bedrijf

 

Fabryka 4×4 is een leider en toonaangevende Poolse fabrikant van offroad-uitrusting. Het bedrijf is ontstaan ​​uit een passie voor off-road en een passie voor het werken met metaal. Wij maken elementen zoals: bumpers, afdekplaten, wielsteunen, handgrepen, expeditieconstructies, drempels, rekken en ladders. Onze fabriek staat garant voor hoge kwaliteit, ondersteund door jarenlange ervaring. Daarnaast levert Fabryka 4x4 precisiemetaalbewerkingsdiensten zoals lasersnijden, buigen op een kantbank, boren, draadsnijden, MIG-, TIG- en MAG-lassen. Fabryka 4x4 is een bedrijf dat offroad-apparatuur produceert en terreinvoertuigen onderhoudt. Wij maken alle offroad-uitrusting voor diverse merken terreinwagens: bumpers, rekken, afdekplaten, ladders, enz. Wij bereiden auto's uitvoerig voor op lange reizen en rally's. Ons sterke voordeel is dat we alle individuele opdrachten met betrekking tot de ombouw van terreinwagens kunnen vervullen.

Niets past zo goed als Safari.

Als resultaat van het ingewikkelde ontwerpproces, waarbij wordt gewerkt met een combinatie van CAD-modellering en daadwerkelijke voertuigen, worden Safari-snorkels vervaardigd om naadloos te integreren. Waar andere producten er misschien hetzelfde uitzien, is geen enkele ontwikkeld met zoveel aandacht voor detail, van de airbox tot de Air Ram, om perfect samen te werken met uw voertuig.SAFARI SNORKELS

 

Het is essentieel dat u uw motor beschermt tegen het binnendringen van stof en water wanneer u off-road rijdt. Een Safari-snorkel zorgt ervoor dat er altijd schone, droge lucht beschikbaar is, ongeacht de omstandigheden.

 

Iedereen die wel eens off-road heeft gereden, heeft vrijwel zeker te maken gehad met droge, stoffige wegen, waterovergangen, sneeuw of hevige regen tijdens het rijden, waardoor zowel het voertuig als de bestuurder op de proef zijn gesteld en uw motor kwetsbaar is geworden voor kostbare schade. Safari-snorkels zijn gemaakt om 4WD-motoren te beschermen tegen de gevaren van stof en water die vaak voorkomen bij toeren en off-road rijden. Ze verplaatsen uw luchtinlaatpunt van de relatief lage en kwetsbare positie onder de motorkap naar een hogere en veiligere locatie waar een constante bron van verkoeling is. Er is schone en droge lucht beschikbaar.

 

Safari-snorkels zijn vervaardigd in Australië van polyethyleen van topkwaliteit en zijn UV-stabiel en ongelooflijk veerkrachtig om de barre Australische omgeving te weerstaan. Alle systemen zijn individueel ontworpen voor de meeste populaire 4WD-modellen en ondergaan grondig onderzoek en testen voordat ze in productie worden genomen. Safari-snorkels zijn positief afgedicht om de ultieme motorbescherming te bieden tijdens het oversteken van rivieren en stoffige omstandigheden, terwijl de hoogwaardige armaturen en fittingen zorgen voor een superieur uiterlijk en duurzaamheid op lange termijn.

 

De meeste units zijn voorzien van de unieke Safari Charge Air Ram, die een zeer effectief, ingebouwd waterafscheidersysteem bevat dat regenwater uit de binnenkomende luchtstroom verwijdert, waardoor een veilige werking van de motor wordt gegarandeerd, zelfs tijdens de meest hevige stormen. De Safari Charge Air Ram kan ook worden gedraaid, zodat hij niet onder de heersende omstandigheden valt. Safari-snorkels worden verkocht in heel Australië en geëxporteerd over de hele wereld en zijn beroemd en vertrouwd door 4WD-ers overal. Installeer er een voor uw volgende reis en adem rustiger in de wetenschap dat uw motor wordt beschermd door een Safari-snorkel.

 

Safari's Air Ram-systeem is een cruciaal en functioneel kenmerk van de snorkel; CAD en laboratorium getest, de Air Ram is ontworpen om tegelijkertijd het maximale watervolume uit de binnenkomende luchtstroom te verwijderen en tegelijkertijd de maximale luchtstroom naar de motor van uw voertuig te leveren.

 

Safari-snorkels maken gebruik van een UV-stabiele polyethyleen behuizing die zorgt voor een sterke en robuuste pasvorm aan de buitenkant van uw 4×4, aangevuld met hoogwaardig roestvrij staal en geplateerde hardware voor corrosiebestendigheid op alle interne en externe fittingen en armaturen. Alle Safari-verbindingskanalen zijn op maat ontworpen en vervaardigd en zijn vervaardigd uit gegoten EPDM-rubber, geschikt voor een continue bedrijfstemperatuur van 130 °C. Er is niets beters!

Bij Rhino-Rack geloven we dat er in ieder van ons een avonturier schuilt. Het is wat ons drijft om wereldklare outdooruitrusting te creëren, geboren en bewezen in Australië. Het soort avontuur is minder belangrijk dan het uitstappen. Een snelle ochtendsurfen is net zo waardevol als een grote dag in de bergen. Elke keer dat we de auto inladen en op pad gaan, is het een overwinning. Zoals een slim iemand ooit heeft ontdekt: een baan breidt zich uit naarmate de tijd die jij eraan besteedt, wordt gevuld. Je moet dus ruimte maken voor avontuur.

 

Onze waarden weerspiegelen die van een bedrijf dat is opgericht door een groep ontdekkingsreizigers en avonturiers met liefde en zorg voor het buitenleven. Die geest zit in alles wat we doen en in elk product dat we maken.

 

DE NATUUR BESCHERMEN VOOR NATUURLIEFHEBBERS

 

Het beste wat we voor het milieu kunnen doen, is ervoor zorgen dat onze spullen langer meegaan. We hechten veel waarde aan het behoud van de landschappen waar we van houden, en werken er hard aan om onze impact op het milieu over de hele linie te minimaliseren - van ontwerp tot en met productie en distributie.

 

AVONTUUR TOEGANKELIJK MAKEN VOOR IEDEREEN

 

Elke reis moet ergens beginnen. Of je nu een beginner, liefhebber of ervaren ontdekkingsreiziger bent en op pad gaat voor werk of ontspanning: wij streven ernaar producten te bouwen die avontuur voor iedereen inclusief maken.

 

TOEGEWIJD AAN NIEUWE ONTDEKKINGEN

 

Wij zijn niet gebonden aan conventies. Ons succes – en een groot deel van het plezier – ligt in het ontwikkelen van nieuwe manieren om dingen te doen. We zijn altijd op zoek naar de toekomst door de spanning van ontdekken en experimenteren te omarmen.

 

KAMPIOEN VAN AUSSIE GRIT

 

Iedereen bij Rhino-Rack is bereid de handen uit de mouwen te steken en dingen uit te proberen – ook als het buiten onze comfortzone ligt. Het is deze Australische grit – dat gevoel van moed en vastberadenheid – dat ons en onze klanten verenigt.

Reis. Droom. Ontwerp. Bouw. Test. Evolueer. Herhaal.


De legende zegt dat Front Runner ontstaan is tussen een 1988 Land Cruiser 70 en een 1992 Mercedes-Benz G-wagen in Botswana, rond een kampvuur, dicht bij een majestueuze Baobab, tussen olifantensporen, door een handvol vrienden uit Zuid-Afrika met een achtergrond in ingenieurswetenschappen, design, productie en off-road racen.


Ze merkten heel wat tekortkomingen in de uitrusting die ze meenamen tijdens hun verkenningstocht. Daarom beslisten ze om hun gedeelde passie voor avontuur met 4x4-wagens samen te bundelen en zo nieuw, slim en stevig materiaal te ontwerpen. Uitrusting die sterker is dan… wel, zoals zij het zelf zeggen ‘sterker dan de olifanten aan de waterpoel en dit in slechts 1 klik.’


En vooraleer de maan zich overgaf aan de zon, ontstond Front Runner.


We gebruikten de slopende Afrikaanse wildernis als proefterrein. Front Runner focust zich bovendien op een liefdevolle maar strenge benadering om onze producten te ontwikkelen.


Met beide voeten gericht naar de toekomst, maar licht sentimenteel voor de ideeën uit het verleden, werd een gemeenschappelijke benadering voor het ontwerp van de producten snel overboord gegooid ten gunste van innovatie, nieuwe materialen en betere fabricagemethodes.


Vandaag de dag hebben onze producten een welverdiende reputatie (al zeggen we het zelf) door hun kwaliteit, slim ontwerp en duurzaamheid.


Onze productiefaciliteit net buiten Johannesburg in Zuid-Afrika heeft een eigen lasersnijmachine, een machine voor de poederlak en het buigen. Onze CAD-producten worden ontworpen door een team van ingenieurs en gebouwd door bekwame vakmannen in onze ISO-9001 : 2015 gecertificeerde fabriek.


Onze bagagerekken, watertanks, tenten, luifels, schuiven en campingaccessoires worden gebruikt door toevallige kampeerders, de V.N., overlanders, ngo’s, outdoor enthousiasten en extreme sporters over de hele wereld.


Dit is de oorsprong van ons bestaan. Deel het met je vrienden en familie. Rosnd een kampvuur. En als je het volledige effect wil ervaren, zorg er dan voor dat je in onze stoelen zit, dicht bij onze tenten en met onze bagagerekken op je wagen.

Het Gobi-X-verhaal


Gobi-X Manufacturing, opgericht in 2011, is een ontwerper en producent van accessoires voor 4×4-landingsvoertuigen van topkwaliteit.


We zijn er trots op dat we ontwerpen en productietechnieken voortdurend verbeteren om ons assortiment actueel en praktisch te houden. Bij Gobi-X staan onze medewerkers op de eerste plaats en doen we er alles aan om doorlopende trainingen en groeitrajecten aan te bieden, zodat we een gelukkig en efficiënt personeelsbestand kunnen creëren. Dat loont als u, onze klant, producten mag passen en gebruiken die met grote zorg zijn gebouwd.


Onze producttests vinden allemaal plaats in de zwaarste gebieden van Zuid-Afrika en deze tests vinden regelmatig plaats. Sommige van onze achterbumpers ondergaan ook SANS 1501-tests om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de industrienormen.


Bedankt dat u Gobi-X Manufacturing hebt gekozen als onderdeel van uw 4×4-avontuuruitrusting


De Bloomfield Manufacturing Company, opgericht in 1895 door wijlen Philip John Harrah, is een van de oudste bedrijven in de staat Indiana en is het moederbedrijf van zowel de Hi-Lift Jack Company als de Kant-Slam Company.

 

Het bedrijf is nog steeds eigendom van en wordt geëxploiteerd onder leiding van de vijfde generatie van de familie Harrah.

 

Een van de eerste producten die door onze oprichter werd uitgevonden en door het bedrijf werd vervaardigd, was de combinatie Anvil-Vise-Drill-gereedschap. Een ander vroeg product was de Kalamity Kar Kit, die benodigdheden bevatte die een autobezitter uit die tijd nodig zou kunnen hebben tijdens een autorit. De set bevatte een emmer om benzine in te bewaren, een sifon om benzine over te brengen, een stalen sleepband en een waterdicht laken om de bestuurder schoon te houden terwijl hij onder zijn auto werkte. De heer Harrah vond ook vele andere producten uit die aan de behoeften van mensen voldeden, waaronder de kistdisplaywagen, de opvouwbare theewagen en de zevenvoudige hamer-bijl-draadknipper-tang.

 

Hi-Lift-familie van Jack-producten De voorganger van de Hi-Lift werd uitgevonden in 1905 en verkocht als het automatische combinatiegereedschap. De originele krik was algemeen bekend als de Handyman of Sheepherder's Jack, en jaren later werd hij omgedoopt tot de Hi-Lift Jack. Onze huidige productlijn omvat het multifunctionele gereedschap Handle-All met telescopische handgreep en 4 grote werktuigen; Slide-N-Lock Tie-Down-systeem - een geëxtrudeerd aluminium rail- en borgpensysteem voor het vastbinden van vracht in pick-up trucks; de Post-Popper paaltrekker; en de Kant-Slam hydraulische poort- en deurdranger. Maar de Hi-Lift Jack blijft ons best verkochte en populairste item.

ONS EUROPEES VERHAAL


Europese liefhebbers van vierwielaandrijving gebruiken al sinds het begin van de jaren tachtig ARB- en Old Man Emu-ophangingsproducten en bereiden hun voertuigen met trots voor op lokale toertochten en wedstrijden, maar ook op Afrikaans en Oost-Afrikaans avontuurlijk toerisme.

 

Het eerste ARB-product dat beschikbaar was voor Europese enthousiastelingen was de ARB Air Locker. Op dat moment waren Air Lockers een weinig bekend tractiecontroleapparaat dat aan populariteit won op de Amerikaanse markt.

 

Sindsdien is ARB zijn aanwezigheid in Europa blijven uitbreiden, zowel wat betreft de diversiteit van de geleverde producten als wat betreft geografische vertegenwoordiging.

 

Tegenwoordig is er op de meeste Europese markten een uitgebreid assortiment ARB-producten verkrijgbaar, allemaal ondersteund door de professionele aftersales-service van ARB, met het hoofdkantoor in Praag, Tsjechië.

 

GESCHIEDENIS


De oorsprong van ARB is terug te voeren tot het afgelegen Top End in Australië, rond 1975. Het was een regio met grote afstanden en ruig terrein en was hard op weg een Mekka te worden voor de snelgroeiende 4WD-gemeenschap van het land. De omgeving die vierwielers aantrok, veroorzaakte echter ook grote schade aan hun uitrusting: bij het rijden onder extreme omstandigheden zijn alleen de beste 4×4-accessoires voldoende.

 

Dit was de conclusie die Tony Brown destijds tijdens zijn reizen trok. Tijdens het verkennen van de schatten van de Top End werd regelmatig een beroep gedaan op de vaardigheden die Tony had opgedaan bij het werken aan zijn Land Rover om beschadigde bullbars en kapotte dakdragers te repareren. Barwerk was destijds ruw en helemaal niet geschikt voor toeren over land, en door deze ervaring werd een idee geboren: hoogwaardige apparatuur die voldeed aan de krachtige eisen van 4WD-bezitters.

 

Toen hij terugkeerde naar Melbourne, bracht Tony de theorie in de praktijk via de familiegarage, waar hij probeerde de tekortkomingen van het product aan te pakken die hij was tegengekomen. Zijn visie vereiste een combinatie van goede ontwerpprincipes en betrouwbare grondstoffen… een eenvoudige oplossing voor een endemisch probleem. Het concept werd omarmd toen het op de jonge 4×4-markt terechtkwam en ARB – de initialen van Anthony Ronald Brown – werd opgericht.

 

Tegenwoordig is ARB de grootste fabrikant en distributeur van 4×4-accessoires in Australië. We zijn ook internationaal aanwezig, met een kantoor in de VS en een exportnetwerk dat zich uitstrekt over meer dan 80 landen over de hele wereld. Onze filosofie is echter nooit afgeweken van de oorspronkelijke koers: kwaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid boven alles.

 

ONTWIKKELING


Om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen, investeert ARB zwaar in onderzoek en ontwikkeling. Ons ontwerp- en engineeringteam maakt gebruik van de nieuwste CAD-, CAM-parametrische modelleringssystemen en eindige-elementenanalysepakketten, en wordt ondersteund door onderaannemingsbedrijven en universiteiten voor speciale projecten zoals trillings-, sterkte- en crashtests.

 

Bij een voertuig dat is uitgerust met een airbag is het bijvoorbeeld van essentieel belang dat het verbrijzelingspercentage en de activering van de airbag niet worden gewijzigd wanneer er een bullbar wordt geïnstalleerd. Onze uitgebreide testprogramma's zorgen ervoor dat ARB-bullbars aan deze eisen voldoen.

 

We besteden ook veel tijd en middelen aan het inkopen van nieuwe producten uit de hele wereld. IPF-lampen uit Japan, Warn-lieren uit de VS… we scannen de wereld rond op zoek naar apparatuur die zowel aan de eisen van onze klanten als aan onze eigen strenge kwaliteitseisen voldoet.

 

Bovendien zijn we ook voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze bedrijfspraktijken te verbeteren, van distributie tot klantenservice. ARB is een Quality Endorsed Company, en waar we maar kunnen, proberen we “de lat hoger te leggen”.

 

VERVAARDIGING


ARB handhaaft zijn positie als innovator in de industrie door gebruik te maken van de modernste, ultramoderne fabricageapparatuur en machines. Aan de huidige eisen voor complexere ontwerpen wordt door ons voldaan met zeer geavanceerde, Comppick-upr numeriek bestuurde (CNC) plaatproductiefaciliteiten.

 

De productiefaciliteiten van ARB zijn uitgerust met een reeks ultramoderne machines die geschikt zijn voor de vervaardiging van metalen producten. Onze productiemogelijkheden omvatten lasersnijden, guillotineren, robotslijpen, CNC-buigen, machinaal bewerken en draaien. We zijn uitgerust met MIG-, TIG-, robot- en puntlasfaciliteiten en beschikken ook over poedercoat- en spuitlakcentra.

 

ARB beschikt over zeer hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers in onze productiefabrieken. We beschikken over een streng kwaliteitscontrolesysteem, dat ervoor zorgt dat onze uitzonderlijk hoge normen worden gehandhaafd. Deze factoren, gecombineerd met ons automatiseringsniveau, stellen ons in staat enkele van de beste 4WD-accessoires ter wereld te produceren.

 

VERDELING


ARB-producten worden verkocht en onderhouden via een uitgebreid netwerk van geautoriseerde distributeurs wereldwijd, met alleen al in Noord-Amerika meer dan 1.300 dealers.

 

Onze medewerkers en distributeurs zijn 4×4-liefhebbers en hebben een duidelijk inzicht in de veeleisende omstandigheden waarin onze producten geacht worden te werken.

 

Onze distributeurs zijn getraind in het selecteren van accessoires, aanpastechnieken en het oplossen van problemen om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ARB-producten zowel plezierig als kosteneffectief is. Alle producten worden vervaardigd of uitsluitend gedistribueerd